Понеже ще сменям въпросните тампони на долните носачи имам няколко въпроса,че като ги сваля да съм подготвен.Как става самото избиване на старите тампони, трябва ли скоба или нещо подобно и набиването на новите с преса ли става? Нямам възможност да сложа полиуретан в момента за това ще са обикновени. Благодаря на отзовалите се!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна тампони долни носачи
Collapse
X
-
Смяна тампони долни носачи
Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 11:10._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Тагове: Няма
-
Ето едно линкче за демонтаж.
http://www.polyurethan.me/dolennosachalfa156.htm
Но все пак не са ли идентични цените на обикновените и полиуретановите тампони.
А обикновените трябва да ги набиете много точно иначе има вероятност да ги скъсате или въобще да не можете да ги монтирате.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
-
Па те тампоните на "МУУГ" са по-скъпи от тези на Ферариста.
Иначе без оксижен - захващаш на менгемето, режеш задната шайба, избиваш я с чук и секач, ако се е отлепила хубаво гумата ще излезе заедно с планката, ако не пак ъглошлайфа по диагонал и остава вътрешната втулка. Там вече слагаш на наковалня - як и добре заточен секач и по-голям чук и започваш надлъжно да го млатиш - в един момент втулката ще охлаби и ще излезе на ръка - така ти остава здрава предната ограничителна шайба, която не я продават с тампона. Това е когато НЕ слагаш полиуретан иначе - линка на Ферариста
И внимавай да ти дадат ляв и десен тампон, щото на мене ми бяха пратили 2 леви.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Махането на старите тампони ми се изясни сравнително, благодаря, но за набиването на новите явно ще трябва да търся преса.Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 17:20._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
нЕма начин без преса - и много внимавайте да не ги посукате много при набиването щото ще изкарат 100 кмAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
..на старите ми носачи,ги набих само с чук и подложна планка...дали е било бой,оставям на вас да кажете......иначе по горе описания начин става...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Втулката, която остава на носача, се маха много лесно само с един чук - подлагаш хубаво втулката на менгемето и я удряш няколко пъти отгоре да се разхлаби. После можеш да я извадиш или на ръка или като е захванеш на менгемето и въртиш полека.
А за тампоните - внимавай какви взимаш, ако не си взел вече, че има два размера ф20 и ф21 мм вътрешен отвор. Измери шийката на твоя носач каква е!Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениече има два размера ф20 и ф21 мм вътрешен отвор. Измери шийката на твоя носач каква е!
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеПолиуретановите тампони по лесно ли се набиват или пак пресата трябва да играе?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment